Ventilare de la DUCO (Belgia)

image

DUCO aerisitoare – producătorul european specializat în aerisitoare pentru ferestre. Țara de origine – Belgia.

DucoPlus 45

DucoPlus 45 este un ventilator „controlabil” din aluminiu, care se montează între ramă și sticlă. Avînd o structură cu boltă curbată, este rezistent la intemperii; totodată este dotat cu „capăt” intern, astfel fluxul de aer este direcționat în sus.

DUCO

DucoPlus 60

DucoPlus 60 este un ventilator „controlabil” din aluminiu care se montează între ramă și sticlă. Este dotat cu punte termică, dispune de un design extern fin și un deflector intern, astfel fluxul de aer este direcționat în sus — evitîndu-se formarea curenților în încăperi.

DucoTon 80 SR

DucoTon 80 SR este un ventilator „controlabil” din aluminiu care se montează între ramă și sticlă. Dispune de tambur rotativ intern, design fin al profilului extern și grilă externă care poate fi completată cu filtru suplimentar (Duco Filter) pentru o sigilare perfectă împotriva polenului și prafului.

DUCO

DucoKlep 80 SR

DucoKlep 80 SR este un ventilator cu clapetă auto-reglare cu profil interior complet plat. Acest fapt îl face potrivit anume pentru aplicaţii în panoul fix al unei ferestre glisate. Dotat cu grilă externă – poate fi completat cu filtru suplimenter (Duco Filter) pentru protecţie împotriva polenului şi prafului.

DUCO

Avantajul mare a ventilatoarelor Duco este că ele pot fi integrate direct în geam (sticla), fără a interveni în construcția ferestrei sau uși (PVC/aluminiu).

Duco aerisitoare: pentru mai multă informație tehnică puteți trece pe site-ul producătorului.

5/5 - (4 votanți)