SIEGENIA feronerie germană

SIEGENIA – feronerie germană din anul 1914 pe piață

Siegenia feronerie germană – este unul din cei mai calitati producători din lume în domeniuniu feroneriilor pentru ferestre și uși.

Pentru ferestre moderne

sigienia

Compania SIEGENIA FRANK KG a fost fondata in 1914 in orasul Siegen, Germania si reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de feronerie pentru ferestre DIN INTREAGA LUME.

Este lider european in productia de feronerie pentru ferestrele din PVC, lemn si aluminiu. Feroneriile ce actioneaza tamplaria dvs. pot fi recunoscute dupa gravura siglelor pe elementele de inchidere si mascarile din plastic, pentru SIEGENIA-SI.

Sunt din ce in ce mai putine domeniile în care accentul sa nu fie pus pe aspectul exterior. Cu noile finisaje ale suprafetei de feronerie din Titaniu Argint si Otel Inoxidabil, Sigenia AUBI corespunde cerintelor pentru un design de prim rang.

Caracteristici

  • posibilitatea montarii ferestrelor (cercevelelor) cu o greutate de pina la 130 kg, cu dimensiuni ce depasesc dimensiunile maxim admisibile de la alti producatori;
  • fera posibilitatea unui reglaj pe 3 directii;

 

ESTE caracterizata prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate

  • este confectionata dintr-un aliaj de titan, oferindu-i o rezistenta mai mare;
  • asigura un grad ridicat de securitate, avînd seria antifurt TITAN;
  • are multiple posibilitati de inchidere multipunct si prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare
  • Feroneria Siegenia rezista la min. 60000 de cicluri de deschidere/inchidere.
1 logo SIEGENIA 1 2048x506 1

Întretinere

La crearea ferestrelor/usilor dumneavoastra s-a folosit o feronerie deosebita, valoroasa, si anume Siegenia. Pentru ca functiile pe care le indeplinesc elementele de feronerie sa ramana in timp ireprosabile, este nevoie ca cel putin o data pe an sa urmati urmatoarele instructiuni de intretinere:

  • Majoritatea feroneriilor au fante speciale pentru ungere. Necesitatea reglajului apare atunci cand tamplaria nu se mai inchide bine sau cand manerul cremonului (manerul de inchidere) incepe sa se blocheze. Reglajele trebuie realizate de un specialist.
  • Ungeti toate elementele culisante (mișcante) si cele de inchidere (blocare)
  • Folositi numai unsori, uleiuri neacide si nerasinoase
4.8/5 - (5 votes)