+373 62 00 33 00
Sunați între 08:00 – 18:00

Pervazuri Crystallit

Pervazuri interioare Crystallit

Un element important și util al unei ferestre – un pervaz – astăzi nu este doar un detaliu care completează instalarea unui sistem de ferestre și afectează izolarea termică și fonică în casă, ci determină și confortul și completitudinea interiorului.

Pervazurile moderne, ca și înainte, sunt un loc tradițional pentru depozitarea articolelor de uz casnic – flori, bijuterii, aparate de uz casnic. Brandul Crystallit face acest loc cu adevărat frumos, oferind o combinație excelentă de culori, texturi și nuanțe cu rezistența și durabilitatea materialului.

Glafurile Crystallit sunt unul dintre liderii de piață în categoria glafurilor din plastic premium. Marca prezentată este populară datorită paletei largi de decoruri – 29 de tipuri – și a unui număr de proprietăți care fac Crystallit un ordin de mărime mai mare decât pervazurile obișnuite din plastic.

Întărită cu elemente suplimentare de rigidizare, baza Crystallit mai puternică este acoperită cu o peliculă acrilică specială care protejează în mod fiabil pervazul de deteriorări mecanice, materiale fierbinți, corozive și alcooli.

Alegând pervazuri Crystallit alegi frumusețea și durabilitatea casei tale!

Mai multă informație tehnică puteți găsi pe pagina oficială Crystallit.

De ce Crystallit?

  • Protecția mediului și siguranță
  • Rezistență deosebit de mare la zgârieturi
  • 10 ani garanție de la producător
  • Rezistență excelentă la căldură
  • Forța de bază
5/5 - (3 votes)

Introduceți telefonul și consultanții noștri vă vor ajuta (consultație și preț)

Datele dvs. nu vor fi transmise persoanelor terțe

Vă mulțumim

Informația a fost trimisă cu succes!

În curînd (în orele de lucru) managerul nostru o să facă legătura cu Dvs.