facebook pixel
+373 62 00 33 00
Sunați între 08:00 – 18:00
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pervazuri din Piatră

Pervazuri din piatră și granit

Granit

Rezistență – este calitatea de pervazuri din piatrabază a granitului. Optând pentru o lucrare din granit, investiți în durabilitatea acestuia. Particularitatea care impresionează în selecția plăcilor de granit pentru un proiect este diversitatea texturii sale. Utilizarea granitului este potrivită atât în spații interioare, cât și exterioare. În tâmplărie PVC granitul este folosit pentru în calitate de pervaz (glaf) interior cu un aspect și luciu deosebit.

Marmură

Prezența marmurei într-un interior îi schimbă total pulsul și atrage cu siguranță atenția. Marmura este materialul utilizat preponderent în spații interioare. Pentru că acest material permite îmbinări „invizibile”, lucrările din marmură oferă o impresie de tot întreg și naturalețe maximă, putând fi asemănate cu o bijuterie în casa dvs. Vă propunem cea mai populară marmură din Europa – Carrara.

Quartz

Îl putem numi fără ezitare „materialul indestructibil”, și asta pentru că produsul din quartz se distinge prin durabilitatea sa, nu este poros și, respectiv, are un grad scăzut de absorbție și este rezistent la substanțele chimice. Este cu adevărat un material foarte practic, iar întreaga gamă propusă de TechniStone®, adaugă acestor proprietăți pe care le dăruiește natura mai multe atuuri – calitate incontestabilă, prelucrare după tehnologii de ultimă generație, diversitate uimitoare de textură și culoare. Produsele din quartz sunt destinate pentru utilizare în spații închise și în aer liber.

Pervazuri din piatră și tranit — este alegerea cea mai de elită și de durată!

Suntem dealerii oficiali ai producătorului Art-Granit.

NU VINDEM PERVAZURI – separat. Le puteți procura la magazine de construcții specializate.

5/5 - (3 votes)

Introduceți telefonul și consultanții noștri vă vor ajuta (consultație și preț)

Datele dvs. nu vor fi transmise persoanelor terțe

Vă mulțumim

Informația a fost trimisă cu succes!

În curînd (în orele de lucru) managerul nostru o să facă legătura cu Dvs.