facebook pixel
+373 62 00 33 00
Sunați între 08:00 – 18:00
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ce spun clienții?

Suntem foarte recunăscători clienților noștri pentru aprecierile pozitive pe care le exprimă! Mereu ținem cont de recomandările, observațiile și remarcile lor asupra lucrărilor noastre.

Mai jos puteți face cunoștința cu unele păreri de pe Google. Deasemenea, avem multe aprecieri și pe Facebook.
La fel puteți face cunoștință și cu lucrările noastre aici.
Oleg NourOleg Nour
22:46 11 Apr 24
Calitatea lasa de dorit, Nu recomand
Tatiana StroianetchiTatiana Stroianetchi
07:07 05 Apr 24
Multumesc echipei Ferestre.md pentru lucrări de calitate și prețuri avantajoase.Sunt foarte mulțumiți de colaborare !Recomand cu încredere !!!
ALEXANDRU VIRLANALEXANDRU VIRLAN
16:05 26 Feb 24
Calitatea inalta la ferestre, instalatori profesionisti si cele mai adecvate preturi la profil. Sunt multumit de produsele lor si recomand la toti.
Craciun AndrianCraciun Andrian
17:50 24 Jan 24
Recomand! Lucrări efectuate la timp si calitativ!
Eugen DogaEugen Doga
21:09 17 Nov 23
PS tmPS tm
16:19 01 Nov 23
Am fost foarte impresionat de finalizarea la timp, calitatea și suportul post-instalare al companiei. Mulţumesc mult!
Nicolai DonicaNicolai Donica
11:45 25 Oct 23
Am ramas multumit de alegerea facuta, au dat dovada de o abordare profesionista. Spor!
Olga CenusaOlga Cenusa
17:05 16 Sep 23
Sunt o echipă foarte bravo. Acum 3 ani pentru prima data am colaborat cu ei...de atunci am tot apelat la serviciile lor...de fiecare data foarte profesionist, preț rezonabil și comenzi calitative și realizate în termen.
Dorina FulgerDorina Fulger
17:26 05 Jun 23
Foarte mulțumiți de calitatea înaltă a ferestrelor la pret avantajos! Montatorul, Dl. Ion a instalat ferestrele cu acuratețe maxima! Succes in activitatea Dvs.!
Ion EsanuIon Esanu
11:58 25 May 23
Calitate și preț foarte accesibil ,mulțumit de lucrare Esanu Ion!
Am plasat o comandă de ferestre pentru casa mea, comanda a fost finalizată într-o săptămână, iar instalatorul a instalat 11 ferestre într-o zi. Sunt foarte multumit de calitatea si serviciul companiei.Recomand tuturor!!!!
Irina RosciucIrina Rosciuc
10:24 25 May 23
Ne-au montat atat usi cat si ferestre, suntem multumiti de calitate, lucru rapid, si o consultanta foarte prietenoasa Irina, o recomand 👌🏼
cornelia lutacornelia luta
07:19 30 Mar 23
Fiind peste hotare,la întâmplare am dat peste acesta companie și va zic din start,nu am dat greș...Dna Irina,va mulțumesc foarte mult ptr receptivitate,amabilitate și ptr atâta răbdare de care ați dat dovada cu mine...🙈😊Chiar din primul mesaj ,mi-am dat seama ca am de-a face cu o echipă care știe sa-si facă meseria la cel mai înalt nivel!Fiind la distanță mare au fost rezolvate ,oricum,toate micile probleme care au apărut la transportare!Foarte mulțumiți!Va mulțumim încă o data și va dorim succese în continuare!Recomandam cu încredere!
seoma puschibseoma puschib
07:47 14 Dec 22
Mi-a placut ca lucreaza calitativ cu clientii. Comanda s-a efectuat repede si sper ca e calitativ)). Intre timp o sa vad. Vreau sa mai comand un geam peste cateva luni.
Victoria FilipovVictoria Filipov
10:25 28 Nov 22
Citind,recenziile lasate de clientii acestei companii,am decis sa apelez la serviciile lor. Am ramas placut surprinsa de calitatea materialelor si operativitatea efectuarii comenzii. Foarte operativ,indeplinind comanda nu in 7 zile( conform contractului) ,dar in 3 zile!!!! Calitatea lucrului efectuat este la un nivel foarte inalt! Va multumesc mult si succese in continuare!Recomand cu incredere si voi mai apela fara ezitare!!!
antoci corinaantoci corina
08:37 22 Nov 22
Foarte calitativ,operativ, receptivi. La toate intrebarile raspund cu multa,multa rabdare! Sunt bravo! Ce tine de ferestre,la sigur pe viitor tot cu ei vom colabora! Recomand cu incredere!
Cristina UrsuCristina Ursu
07:10 06 Sep 22
Suntem mulțumiți de ușa procurată și instalată de către această companie, personalul este competent, profesionist și politicos. Merci!
Maria CordoneanMaria Cordonean
14:19 05 Jul 22
Sunt mulțumită de calitatea produsului și servicii. Mulțumim.
Guzun MaricicaGuzun Maricica
08:38 26 Jul 21
Compania Delplast merită mai mult de cinci stele. Calitatea este la 100%, consultarea la fel este la cel mai înalt nivel, dar cel mai important este faptul că se ține cont de perioada de timp care ne este dată pentru instalare. Personalul amabil, prețuri accesibile, se merită într-adevăr să lucrezi cu acestă companie.
Octavian TurcanOctavian Turcan
05:47 17 Aug 20
Flosesc serviciile companiei DELplast timp de aproape 15 ani. Am rămas întotdeauna satisfăcut. Începând de la etapa de consultare, măsurare și terminând cu instalarea propriu zisa, lucrătorii companiei au manifestat profesionalism, operativitate, flexibilitate și răbdare. Dar cel mai mult sint satisfăcut de raportul calitate/preț. Recomand!
ei pei p
05:57 15 May 20
Am apelat pentru instalarea mai multor tipuri de ferestre.Am rămas super mulțumiți atît de profesionalismul cît și de executarea în termen și la cel mai înalt nivel al lucrării.Foarte importanta este și primirea îndrumării corecte pentru că detaliile întotdeauna contează.Ferestre calitative, instalate în termen.La recomandarea noastră au apelat și rudele și prietenii și au rămas și ei super mulțumiți.Instalare in termen cu recomandările de rigoare si raport perfect calitate-pret.Recomand!
js_loader
4/5 - (4 votes)

Introduceți telefonul și consultanții noștri vă vor ajuta (consultație și preț)

Datele dvs. nu vor fi transmise persoanelor terțe

Vă mulțumim

Informația a fost trimisă cu succes!

În curînd (în orele de lucru) managerul nostru o să facă legătura cu Dvs.