facebook pixel
+373 62 00 33 00
Sunați între 08:00 – 18:00
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Feronerie TTS, VORNE

Sistemele de feronerie TTS înseamnă funcționarea lină a ferestrelor dumneavoastră și protecție completă împotriva curenților de aer!

Grupul de feronerie TTS include un complex de sisteme moderne de instalare pe structuri de ferestre și uși din profile PVC. Acest brand are o lungă istorie de dezvoltare și îmbunătățire tehnologică. Elementele feroneriei TTS sunt produse de o fabrică cu peste 30 de ani de istorie în producția de componente pentru construcții cu geam termopan.

Fabrica de feronerie TTS a fost fondată în 1988 la Istanbul. După ce a ales feroneria și accesoriile pentru ferestre și uși ca activitate principală, compania într-o perioadă destul de scurtă de timp a ocupat o poziție stabilă în primii cinci lideri pe piața furnizorilor de piese din Turcia.

Dezvoltarea direcțiilor de vânzări la export în ultimii ani a devenit o trăsătură strategică în dezvoltarea companiei. Drept urmare, astăzi fabrica își exportă produsele în peste 30 de țări din întreaga lume. Au fost dezoltate așadezvoltând mărci precum AKPEN, TTS, AKSIS etc. Compania are un sistem de management european strict structurat, confirmat de certificatele ISO 9001 si TSE.

feroneria furnitura TTS logo

Prezentare generală a sistemelor hardware TTS:

O gamă largă de produse, desigur, reprezintă un avantaj pentru fiecare feronerie, deoarece permite unui producător de ferestre să rezolve aproape orice problemă de proiectare. Fie că este vorba de producerea unui design standard sau de implementarea unei soluții exclusive de design în producția de ferestre si usi.

Marca comercială TTS reunește o gamă largă de sisteme de feronerii sub o marcă comună, care include:
feroneria oscilant-basculanta.
— feroneria oscilantă.
sistem de ferestre glisante paralele.
portaluri de usi culisante (glisante).

feroneria furnitura TTS

Caracteristicile tehnice ale sistemelor TTS:

În ciuda asemănării generale a feroneriilor de la diferiți producători, sistemele TTS au câteva diferențe fundamentale, care reprezintă avantajul incontestabil al acestei feronerii. În primul rând, acesta se referă la elementul de balama de sus. În multe sisteme oscilant-basculante, forma balamalei de sus a cadrului creează un obstacol pentru apăsarea strânsă a cercevelei în această parte a ferestrei. Drept urmare, ne confruntăm cu suflarea ferestrei și cu pătrunderea constantă a prafului în partea interioară.

Un test standard cu o bucată de hârtie apăsată cu garnitura cercevelei arată că feroneria TTS asigură o presiune optimă chiar și în poziția standard fără ajustări speciale.

A doua diferență care distinge feroneria oscilant-basculantă TTS de altele similare este forma originală a mecanismului și a foarfecelor. Aceste elemente au puncte speciale de sprijin. Datorită acestei inovații, se realizează un pachet în care mecanismul (lacăt) are suporturi rigide. În același timp aria de contact și frecare este redusă de zece ori. Această inovație este cea care determină mișcarea mai ușoară a mânerului la blocarea și deschiderea geamului.

Avantajele sistemelor hardware TTS:

Feroneria TTS oferă vânzătorului de ferestre un avantaj incontestabil față de concurenții care folosesc sisteme de la alte mărci. În primul rând, acest lucru se datorează calității și fiabilității înalte a mecanismelor, ceea ce este confirmat de garanțiile producătorului. În plus, fabrica TTS oferă partenerilor săi un suport puternic de marketing și informare. Și datorită dezvoltărilor și inovațiilor originale care determină etanșeitatea perfectă a ferestrei, clienții care au ales ferestre cu feronerie TTS le vor recomanda prietenilor și cunoscuților.

Companiile care lucrează cu fitinguri TTS sunt unanime că acest sistem de astăzi este într-adevăr cea mai bună alegere pentru un client de ferestre:
– la un preț accesibil, TTS garantează funcționarea fiabilă și ireproșabilă a ferestrei.
– face ca fereastra să funcționeze cu adevărat moale și confortabilă (puncte de sprijin brevetate).
– are un set de toate funcțiile suplimentare necesare (blocatori pentru căderea dintr-o cercevea deschisă, microventilație, elemente antiefracție).
– asigură o închidere etanșă a ferestrei (inclusiv în locurile elementelor balamalei).
– are atracție estetică.

Garantii din fabrica: Avand in vedere ca fereastra (usa) este instalată nu pe un an, vrem sa fim siguri de performanta ei! Fiind deplin încrezători în fiabilitatea sistemelor furnizate, biroul de proiectare al uzinei a stabilit o perioadă de garanție de 10 ani pentru toate elementele feroneriei TTS.

Feroneria pentru ferestre și uși TTS este alegerea optimă pentru producătorul de ferestre și pentru client! Ea reprezintă o combinație de dezvoltări inovatoare în domeniul producției de ferestre și abordări clasice pentru asigurarea calității produselor.

TTS: funcționarea fără probleme a ferestrelor dumneavoastră și protecție completă împotriva curenților de aer!

Dacă doriți o calitate superioară de origine germană puteți la fel opta și pentru producătorului Siegenia, cu care tot lucrăm.

NU VINDEM PIESE DE FERONERIE – separat. Le puteți procura doar cu instalare prin meșterul nostru de reparații sau la magazine specializate.

4.2/5 - (6 votes)

Introduceți telefonul și consultanții noștri vă vor ajuta (consultație și preț)

Datele dvs. nu vor fi transmise persoanelor terțe

Vă mulțumim

Informația a fost trimisă cu succes!

În curînd (în orele de lucru) managerul nostru o să facă legătura cu Dvs.