facebook pixel
+373 62 00 33 00
Sunați între 08:00 – 18:00
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Geam termopan cu 3 sticle

Geam termopan cu 3 sticle geam termopan Стеклопакеты Glastroesch Geam termopan cu 3 sticle(triplu) – este soluția cea mai termoeficientă folosită pe piața din Republica Moldova.

Pentru o mai bună izolare termică și fonică se folosesc geamuri termopan în sisteme late de profile PVC cu funcțional ridicat. Pentru mai bună izolare termică se folosec sticle cu emisii reduse LowE (low-emission) și sticle selective (solare) – S.

Pentru o mai bună izolare fonică Vă recomandăm să alegeți sticle triplex (cu pelicole între sticle).

Cei mai buni indicatori de izolare termică și fonică sunt obținuți utilizând ferestre cu geam termopan cu două camere cu sticlă termoizolantă și selectivă, folosind baghetă distanțieră caldă (din plastic sau cauciuc), camerele între sticle fiind umplute cu gaz. Pe piața Republicii Moldova producătorii de geam termopan propun 2 tipuri de gaz: argon și kripton.

Geam termopan cu 3 sticle de la producătorul Glastroesch (Elveția) – este cea mai bună alegere pe care Vă putem propune!

Grosimea optimă a unui geam termopan cu două camere – 44 mm. Adică păstrînd distanța între sticle 16mm. Noi vă propunem geamuri termopan din 3 rînduri de sticlă de la 34mm și pînă la 52mm.

NU VINDEM STICLE SAU PACHETE – separat. Le puteți procura doar cu instalare prin meșterul nostru de reparații.

2.7/5 - (13 votes)

Introduceți telefonul și consultanții noștri vă vor ajuta (consultație și preț)

Datele dvs. nu vor fi transmise persoanelor terțe

Vă mulțumim

Informația a fost trimisă cu succes!

În curînd (în orele de lucru) managerul nostru o să facă legătura cu Dvs.