Ce spun clienții?

Suntem foarte recunăscători clienților noștri pentru aprecierile pozitive pe care le exprimă! Mereu ținem cont de recomandările, observațiile și remarcile lor asupra lucrărilor noastre.

Mai jos puteți face cunoștința cu unele păreri de pe Google. Deasemenea, avem multe aprecieri și pe Facebook.
La fel puteți face cunoștință și cu lucrările noastre aici.
seoma puschib
seoma puschib
07:47 14 Dec 22
Mi-a placut ca lucreaza calitativ cu clientii. Comanda s-a efectuat repede si sper ca e calitativ)). Intre timp o sa vad. Vreau sa mai comand un geam peste cateva luni.
Victoria Filipov
Victoria Filipov
10:25 28 Nov 22
Citind,recenziile lasate de clientii acestei companii,am decis sa apelez la serviciile lor. Am ramas placut surprinsa de calitatea materialelor si operativitatea efectuarii comenzii. Foarte operativ,indeplinind comanda nu in 7 zile( conform contractului) ,dar in 3 zile!!!! Calitatea lucrului efectuat este la un nivel foarte inalt! Va multumesc mult si succese in continuare!Recomand cu incredere si voi mai apela fara ezitare!!!
antoci corina
antoci corina
08:37 22 Nov 22
Foarte calitativ,operativ, receptivi. La toate intrebarile raspund cu multa,multa rabdare! Sunt bravo! Ce tine de ferestre,la sigur pe viitor tot cu ei vom colabora! Recomand cu incredere!
Cristina Ursu
Cristina Ursu
07:10 06 Sep 22
Suntem mulțumiți de ușa procurată și instalată de către această companie, personalul este competent, profesionist și politicos. Merci!
Maria Cordonean
Maria Cordonean
14:19 05 Jul 22
Sunt mulțumită de calitatea produsului și servicii. Mulțumim.
Guzun Maricica
Guzun Maricica
08:38 26 Jul 21
Compania Delplast merită mai mult de cinci stele. Calitatea este la 100%, consultarea la fel este la cel mai înalt nivel, dar cel mai important este faptul că se ține cont de perioada de timp care ne este dată pentru instalare. Personalul amabil, prețuri accesibile, se merită într-adevăr să lucrezi cu acestă companie.
Octavian Turcan
Octavian Turcan
05:47 17 Aug 20
Flosesc serviciile companiei DELplast timp de aproape 15 ani. Am rămas întotdeauna satisfăcut. Începând de la etapa de consultare, măsurare și terminând cu instalarea propriu zisa, lucrătorii companiei au manifestat profesionalism, operativitate, flexibilitate și răbdare. Dar cel mai mult sint satisfăcut de raportul calitate/preț. Recomand!
ei p
ei p
05:57 15 May 20
Am apelat pentru instalarea mai multor tipuri de ferestre.Am rămas super mulțumiți atît de profesionalismul cît și de executarea în termen și la cel mai înalt nivel al lucrării.Foarte importanta este și primirea îndrumării corecte pentru că detaliile întotdeauna contează.Ferestre calitative, instalate în termen.La recomandarea noastră au apelat și rudele și prietenii și au rămas și ei super mulțumiți.Instalare in termen cu recomandările de rigoare si raport perfect calitate-pret.Recomand!
See All Reviews
js_loader
4/5 - (4 votes)